top of page
mo-chavre.JPG
Chavre03.png

MÖ CHAVRE

Maultaan sopivan voimakas ja rakenteeltaan herkullisen pehmeä tuoreeseen kaurajuomaan valmistettu Mö Chavre vie uskomattomalle makumatkalle täysin uusiin ulottuvuuksiin kasvipohjaisten juustotuotteiden kategoriassa.

 

Mö Chavre on vaihtoehtomme vuohenjuustolle ja toivottu lisäys kasvipohjaisiin juustoihin. Sen maku ja rakenne muistuttavat hämmästyttävästi aitoa juustoa ja poikkeaa näin tavallisesti markkinoilla nähdyistä vuustoista. Chavrella yllätät itsesi, ystäväsi, perheesi ja kaikki, joille vegejuustojen maku ja laatu on tuottanut pettymyksiä aikaisemmilla kerroilla

chavre-mockup-1123.png

VAihtoehto vuohenjuustolle

CHAVRE

180 g

Mö Chavre sopii niin lämpimiin kuin kylmiinkin ruokiin tuomaan vuohenjuustomaista makua tai aivan sellaisenaan tarjoiltavaksi vaikka osana herkuttelutarjotinta. Huomioithan kokkailuissasi, että pannulla paistaessa Chavre lopulta sulaa, sillä suussa sulavan pehmeäksi tarkoitettu tuotteemme ei sisällä valkohomepintaa.

AINESOSAT

Mö kaurajuoma (vesi, kaura 6 %, kalsium), kookosrasva, muunnettu tärkkelys, perunaproteiini, suola, aromit, happo (maitohappo), glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine (kalsiumlaktaatti)

Thyme01_edited.png

RAVINTOSISÄLTÖ / 100 g

Energia 746 kJ / 180 kcal 
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 11 g 
Hiilihydraatit 15 g 
josta sokereita 0 g
Proteiini 1,8 g
Suola 1,4 g
Kalsium 120 mg*

*15 % päivän saantisuosituksesta

”tuo on hul-lun hyvää. en ymmärrä, miten ne teki tuon maun!”

bottom of page